En kul artikel

- Min systerdotter lisa var i Luleå i helgen och sjöng i talang 2009.
Själklart så var hon med i tidningen =)

Läs mer här

//K

Tacokväll

- Idag så har vi varit en sväng på bibblan, men vi var inte där så länge etfersom det inte är så lätt för mina små killar att vara tysta en längre stund. En och annan bok hann vi läsa i alla fall.
Efter det blev det en sväng på ica och köpte tacos med tillbehör. Jaja...jag vet...vi köpte köttfärs och gjorde tacos !!!
Morsan var här och käkade med oss och vi kollade på hockey, fast hon fick inte se så mycket eftersom Sebastian och Joel ville leka med henne. Hursomhelst så blev det en seger ikväll och elitseriekontraktet är säkrat även för nästa år och nu är det bara slutspel som gäller !!!

Ha en god natt...eller morgon, beroende på när ni läser detta.

//K

Ett förbannat inlägg

- Ikväll så blev det en jobbig kväll. Åkte hem till min kompis Matte för att kolla på hockey. Satt i hans soffa och pratade om hur skönt det skulle vara med en vinst ikväll och vara nästan klara för slutspel, men vad händer....vi torskar med 8-0....ja smaka på den 8-0. En av mina värsta hockeyupplevelser...och då har jag sett massor med matcher. Tror ändå att vi fixar det innan serien är färdigspelad.
Mitt värsta minne var nog OS mot vitryssland. Då blev jag så förbannad att jag bara tog på mig kläderna och gick ut. Ulrika var förståndig nog att inte säga nåt. konstigt att man kan bli så engagerad i nåt !!!

- Har varit och tränat innebandy efter hockeyn. Var skönt att få springa av sig lite.

- Igår så satt vi här och kollade på tv. Det var ett program om mammor som ville föda barn i hemmet, utan nån barnmorska eller läkare närvarande. Ju mer jag såg desto mer förbannad blev jag. Visst....det kanske är coolt att göra allt själv men ibland går det inte som man tänkt alla gånger. Risken finns ju att både barnet och mamman dör och hur häftigt är det !!!
Varför jag blev så berörd av programmet tror jag har med våran förlossning med Joel att göra. Han hade navelsträngen runt halsen när han skulle ut och var helt livlös när han väl kom ut. Det var det värsta jag varit med om. Sekunderna innan jag hörde hans första skrik kändes som minuter. Det var precis som i en film där barnmorskan (som var hur cool som helst och hade full koll) Dunkade till lillkillen i ryggen och skakade honom upp och ner. När skriket väl kom så tog jag Ulrikas lustgas och drog i mig flera liter!!!!
Hade vi fått för oss att föda hemma så hade nog inte gått så bra för oss....och det var därför jag blev så förbannad när jag såg på programmet.
Det finns så mycket annat man kan göra hemma....städa, diska, tvätta....!!!
Barn ska födas på BB eller under full medicinsk koll. Borde vara lag på det !!!

- Det var nog allt för den här gången....
//K
 

Hej igen.

- Hallå igen. Jag vet att uppdateringen här på bloggen har varit lite si och så sista tiden, men jag har haft fullt upp med annat.....eller...nä det har jag inte haft men vill inte skriva när jag inte har nåt att skriva om. Jag är ju inte direkt killen som fotar mig själv och lägger ut dagens outfit som så många andra gör. Skulle jag göra det så skulle ni tänka....Har han inga andra kläder....samma svarta kalsonger vecka efter vecka....!!! Det är ju inte så spännande.

- Faktiskt då har jag haft lite annat för mig. Har suttit och spelat in musik. Lisas låt som jag hjälpt till med är nu klar. Fattas bara att hon kommer hit och sjunger lite. Joel och Sebbe diggar den och det är ju kul =)
Av bara farten så började jag på en egen låt. En aning hårdare än lisas...!!
Det har även blivit en hel del poker, man kan lätt slå ihäl några timmar vid pokerbordet.
Ibland så vinner man och ibland så torskar man. Igår så hade jag turen på min sida och vann lite. Inga stora summor, spelar ju bara för att det är kul och kommer aldrig att bli rik på det.

- Jag har varit ute på en prommenad ikväll. Gäller att passa på när det bara är - 17. Nästan sommar ju.
Ganska skönt bara man klär sig ordentligt.

- Nä...nu är det nog för ikväll.
//K

Lite bilder från helgen



Kalas

- Idag så har vi haft kalas för Sebastian. Han ville ha ett piratparty, men själv så skulle han inte vara utklädd.
Det har blivigt mycke fika och många koppar kaffe, som det brukar bli när det är kalas. Fast man har proppat i sig hela dan så är man ändå sötsugen...märkligt!!
Lisa provade sjunga in sin låt som jag gjort musik till. Tror att hon blev nöjd =)

- Har suttit och kollar lite hockey ikväll. Blev en skön seger med 3-2 borta mot HV. Jag gjorde inga ritualer idag....och då vann dom igen....kanske blir min nya ritual då...att inte göra nånting.

- Ikväll så ska det visst kollas på melodifestivalen på tv. Är ju inte så jätteintresserad men man kanske måste kolla när det går i mitt andra hem. Skellefteå Kraft Arena. Före dom byggde om hallen så kallade Lasse Anrell på Aftonbladet våran ishall för knarkarkvart....lite onödigt vetande!!

- Bilder från kalaset och dagen kommer ikväll eller i morrn.

Ha det gott.
//K

En torsdag

- Idag så har Sebbe och Joel haft piratparty på dagis. Det var kul att se alla små sjörövare !!!
Själv så har jag haft en ganska lugn dag.
Göran, Christina och Emelie har kommit hit för att fira Sebastian. Dom blir kvar till på söndag så nu har jag många kaffekompisar.
Har suttit och kollat på hockeyn ikväll...det var ju allt annat än kul. Torsk med 1-4 borta mot modo....suck.
Ändå gjorde jag allt rätt här hemma.
Ljusen tändes...AIK-tröjan hängde i taket, men vad hjälpte det.....inte ett smack!!!
Drog iväg och tränade innebandy efter matchen. Skönt att få springa av sig lite.

- Jag har återigen upptäckt hur kul det är att skapa musik. Blev sittandes framför datorn igår kväll med min systerdotter lisas låt. Jag är ju inte så van att göra pop musik så det känns lite som en utmaning. All musik som jag gjort i mitt liv är ju hårdrock, men det kan ju vara bra att vidga vyerna lite. Fast jag tror inte att jag tar ut svängarna alltför mycket. Håller mig nog till det jag kan. Har ett projekt på gång, men det är fortfarande bara ett litet embryo som förhoppningsvis ska växa till sig.
Vem vet....jag kanske lägger ut ett smakprov här en vacker dag så får ni väl risa eller rosa !!!

Hoppas att alla får en god natt.

//k

Har vi snö eller har vi snö...?!?

- Så här ser det ut här just nu....


Sebastian 4 år

- Idag så fyllde Sebbe 4 år. Tänk att det redan gått 4 år. Om man tänkter efter så är det ganska mycket som har hänt dom här sista 4 åren.

- Efter att vi hämtat dom på dagis så gick vi och fikade på myntet med Sanna, Olivia och Maria. Sen blev det paketöppning när vi kom hem. Kul att se på när dom ska öppna!! Joel fick självklart hjälpa till och han tyckte nog att det var lika spännande.

- Ikväll så har vi fikat och öppnat mer paket från Farmor o Farfar, Faster Agneta o Stefan, Faster Monika och kusinerna Lisa och Elin. Tror att han hade en bra födelsedag och höjdpunkten var nog när han fick hockeyspelet av farmor och farfar.
Det är det ända han har önskat sig och nu fick han det =)

- På lördag så ska han ha kalas, med pirat-tema. Blir kul !!!



Bärgarn.

- Idag så var vi och kollade på Lisa när hon var med i lilla melodifestivalen. Duktig var hon och det blev en andra plats =)
Efter det så tog vi en fika hemma hos morsan och farsan.

- Ikväll så har vi inte gjort så mycket...jo...vi käkade hamburgare från korvgubben....det var ju bara hur gott som helst !!!
Jag fick hjälpa Jonas med bilen igen. Vi drog igång den...jag tror inte att jag har bogserat så mycket som jag gjort den här vintern. Tur att han har en lätt och lättstartad bil. Man kanske skulle bli bärgare....

- Jag hoppas att det blir lite mildare ute i morrn så man kan vara ute. - 17 är nästan lite för kallt.


Nya pappan

- När jag hade klippt mig igår så frågade Sebastian om jag var hans nya pappa.
Jag frågade vem han tyckte mest om...nya eller gamla pappa. Han tyckte mer om nya pappan !!

- Idag så har jag varit och bowlat med peter och sen så var vi och fikade på myntet. Gott....har lagt av med GI-livet nu, så nu blir det hårdträning istället. Var och tränade innebandy igår och lyckades sträcka baksidan på låret när det var 5 min kvar av träningen. Trist.

- Snö har vi så det räcker nu....!!!!

//k

Min tur


Vår!! Var?? Inte här....

- Nu är det snart vår igen...fast just nu känns det inte som att det kommer att bli nån vår när det är full snöstorm här ute.
Jag kommer att ta ett foto från balkongen varje vecka så får vi se hur det här utvecklas.

Här kommer första bilden!!


Träning

- Idag så har vi tränat på bokstäver. Blir en innedag för barnen idag, det är så trist väder ute !!!
Ikväll så blir det dubbel träning för mig. Först musik och sen innebandy. Ska bli skönt att röra sig lite igen.



Biljard


Myntet

- Få se...idag så har vi ju tisdag, fet tisdag...nix pix...ännu en smal-tisdag. Det här Gi livet börjar bli en aning enformigt just nu. Blir en paus efter den här veckan....eller paus och paus....ska börja äta lite mer normalt fast fortfarande ha kvar Gi-tänket. Inget ljust bröd, inte äta efter 18.00 inget godis....guuud vad trist det låter !!!! =)

- Idag så var vi en sväng på myntet och tog en kaffe och lirade lite biljard med grabbarna, lirade och lirade...vi rullade bollar till varandra. Kul är det i alla fall.

- Nu ska jag kolla om det händer nåt ikväll eller om det bara blir lugna puckar.

//k

varför finns det virus??

- Jahaja...det blev rensning av Monicas dator. Tog ganska lång tid innan det var klart. När vi skulle spara över till min hårddisk så slog datorn av efter 10 min...så det var bara att börja om på nytt....och så slog den av igen!! Man kan ju bli lite lätt irriterad när sånt inträffar, men kaffet var ju gott och semlan såg ju väldigt god ut !!!

- Nu blir det nog en liten poker innan nattsömnen knackar på dörren !!!


Hårt hörn, mjukt huvud

- Idag så har det inte hänt så mycket. Barnen fick vara hemma från dagis eftersom dom fortfarande är lite hängiga, Tror inte att dom har feber. Dom blir nog hemma i morrn med.

- Inte hänt så mycket, det har det ju visst,,,men kanske inte så mycket av värde.
Jag var ute och skottade av husvagnen med god hjälp av Gunnar och Sebastian.
Efter det så drog vi till Ica Maxi och handlade, blev en ny lampa till vardagsrummet och 2 nya spadar till grabbarna.

- Ulrika begav sig ut på en prommenad, men jag var tvungen att ringa tillbaka henne. Jag skulle ta upp en sak från golvet i sovrummet när jag dunkade huvudet rakt i hörnet på en lackhylla. Jag blev golvad och benen bara vek sig. Sittandes i sovrummet så märkte jag att jag slagit hål i skallen. Ringde ullis så hon fick komma och kolla om det var djupt...men det var det inte som tur var. Ont gjorde det i alla fall....

- På tal om ont så har jag raka motsatsen i vänstefoten....jag har tappat känseln på utsidan av foten. Väldigt läbbigt.
Säkert nån nerv som kommit i kläm eller gått av....nåja...det blir nog säkert bra....!!!

- Nu blir det en kaffe och sen ska jag ringa syter Monica och höra om hon vill ha hjälp med sin dator ikväll, det var visst nåt virus i den.....!!!!

Ha en underbar kväll.

//k

Fortsatt feber

- Idag så var det då Sebastians tur att få feber. Han har mest legat i soffan och kollat film hela dagen.
Nu sitter dom i soffan och lyssnar på när Ulrika läser en bok.

- Jag har hunnit med en bowlingsväng med Peter idag.
Var meningen att vi skulle repa med bandet men det blev inställt.

- Ikväll så blir det nog att sitta och jävlas med bärbara datorn. Jag har fått in ett virus som inte vill försvinna. Blir nog att rensa bort allt och lägga om Vista igen.

- Ha en trevlig kväll!!!

//k

- Just det....hockeyn igår....suck. 2 mål på 3 matcher är inte bra !!!

RSS 2.0